PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2005 | 14 | 1 |
Tytuł artykułu

The influance of hulless barley on selected physical and chemical parameters in broiler chicken femur bones

Autorzy
Treść / Zawartość
Warianty tytułu
PL
Wpływ jęczmienia nagoziarnistego na wybrane parametry fizyko-chemiczne kości udowych kurcząt brojlerów
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
14
Numer
1
Opis fizyczny
p.463-466,ref.
Twórcy
autor
  • Institute of Animal Nutrition, Agricultural University of Lublin , Akademicka 13, 20-934 Lublin, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-0a13643d-0492-43fd-87de-b1f6ffee755d
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.