PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2005 | 14 | 1 |

Tytuł artykułu

The influance of hulless barley on selected physical and chemical parameters in broiler chicken femur bones

Autorzy

Warianty tytułu

PL
Wpływ jęczmienia nagoziarnistego na wybrane parametry fizyko-chemiczne kości udowych kurcząt brojlerów

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN
PL

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

14

Numer

1

Opis fizyczny

p.463-466,ref.

Twórcy

autor
  • Institute of Animal Nutrition, Agricultural University of Lublin , Akademicka 13, 20-934 Lublin, Poland

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-0a13643d-0492-43fd-87de-b1f6ffee755d
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.