Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
International Agrophysics
2020
|
34
|
1
|
Tytuł artykułu
Effect of extrusion-cooking conditions on the pasting properties of extruded white and red bean seeds
Autorzy
Mitrus M.
,
Wojtowicz A.
,
Kocira S.
,
Kasprzycka A.
,
Szparaga A.
,
Oniszczuk T.
,
Combrzynski M.
,
Kupryaniuk K.
,
Matwijczuk A.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
International Agrophysics
Rocznik
2020
Tom
34
Numer
1
Opis fizyczny
p.25-32,fig.,ref.
Twórcy
autor
Mitrus M.
Department of Thermal Technology and Food Process Engineering, University of Life Sciences in Lublin, Gleboka 31, 20-612 Lublin, Poland
autor
Wojtowicz A.
Department of Thermal Technology and Food Process Engineering, University of Life Sciences in Lublin, Gleboka 31, 20-612 Lublin, Poland
autor
Kocira S.
Department of Machinery Exploitation and Production Process Management, University of Life Sciences in Lublin, Gleboka 28, 20-400 Lublin, Poland
autor
Kasprzycka A.
Institute of Agrophysics, Polish Academy of Sciences, Doswiadczalna 4, 20-290 Lublin, Poland
autor
Szparaga A.
Department of Agrobiotechnology, Koszalin University of Technology, Raclawicka 15-17, 75-620 Koszalin, Poland
autor
Oniszczuk T.
Department of Thermal Technology and Food Process Engineering, University of Life Sciences in Lublin, Gleboka 31, 20-612 Lublin, Poland
autor
Combrzynski M.
Department of Thermal Technology and Food Process Engineering, University of Life Sciences in Lublin, Gleboka 31, 20-612 Lublin, Poland
autor
Kupryaniuk K.
Department of Thermal Technology and Food Process Engineering, University of Life Sciences in Lublin, Gleboka 31, 20-612 Lublin, Poland
autor
Matwijczuk A.
Department of Physics, University of Life Sciences in Lublin, Akademicka 13, 20-950 Lublin, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.31545/intagr/116388
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-0987445a-4dc2-4d71-b629-b0adc2fe739f
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.