PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2020 | 34 | 1 |

Tytuł artykułu

Effect of extrusion-cooking conditions on the pasting properties of extruded white and red bean seeds

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

34

Numer

1

Opis fizyczny

p.25-32,fig.,ref.

Twórcy

autor
  • Department of Thermal Technology and Food Process Engineering, University of Life Sciences in Lublin, Gleboka 31, 20-612 Lublin, Poland
autor
  • Department of Thermal Technology and Food Process Engineering, University of Life Sciences in Lublin, Gleboka 31, 20-612 Lublin, Poland
autor
  • Department of Machinery Exploitation and Production Process Management, University of Life Sciences in Lublin, Gleboka 28, 20-400 Lublin, Poland
  • Institute of Agrophysics, Polish Academy of Sciences, Doswiadczalna 4, 20-290 Lublin, Poland
autor
  • Department of Agrobiotechnology, Koszalin University of Technology, Raclawicka 15-17, 75-620 Koszalin, Poland
autor
  • Department of Thermal Technology and Food Process Engineering, University of Life Sciences in Lublin, Gleboka 31, 20-612 Lublin, Poland
  • Department of Thermal Technology and Food Process Engineering, University of Life Sciences in Lublin, Gleboka 31, 20-612 Lublin, Poland
  • Department of Thermal Technology and Food Process Engineering, University of Life Sciences in Lublin, Gleboka 31, 20-612 Lublin, Poland
  • Department of Physics, University of Life Sciences in Lublin, Akademicka 13, 20-950 Lublin, Poland

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-0987445a-4dc2-4d71-b629-b0adc2fe739f
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.