Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
2015
|
03
|
Tytuł artykułu
Nastrzykiwanie i uplastycznianie mięsa do produkcji wędzonek parzonych
Autorzy
Wajdzik J.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
Słowa kluczowe
PL
przetworstwo miesa
wedzonki parzone
nastrzykiwanie
plastyfikacja
przemysl miesny
produkty miesne
jakosc konsumpcyjna
technologia produkcji
produkcja wedlin
wydajnosc produkcji
solanki
bezpieczenstwo zywnosci
masownice
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
2015
Numer
03
Opis fizyczny
s.14-19
Twórcy
autor
Wajdzik J.
AMCO Sp.z o.o., Dybów-Kolonia, ul.Kasztanowa 88, 05-250 Radzymin
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-0941211d-76e6-426e-b6d7-a966dc04f3ee
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.