PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2001 | 38 |
Tytuł artykułu

Tekstura modelowego produktu mięsnego z dodatkiem wybranych białek roślinnych

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
EN
Texture of model meat product with the addition of the selected vegetal proteins
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
38
Opis fizyczny
s.91-100,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
  • Dział Jakości i Normalizacji, Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego, ul.Jubilerska 4, 04-190 Warszawa
autor
autor
Bibliografia
Uwagi
Rekord w opracowaniu
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-077525ca-229b-4225-bd16-a1c64d5dca13
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.