PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2001 | 38 |

Tytuł artykułu

Tekstura modelowego produktu mięsnego z dodatkiem wybranych białek roślinnych

Warianty tytułu

EN
Texture of model meat product with the addition of the selected vegetal proteins

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

38

Opis fizyczny

s.91-100,rys.,tab.,bibliogr.

Twórcy

  • Dział Jakości i Normalizacji, Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego, ul.Jubilerska 4, 04-190 Warszawa
autor
autor

Bibliografia

Uwagi

Rekord w opracowaniu

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-077525ca-229b-4225-bd16-a1c64d5dca13
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.