PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2001 | 38 |
Tytuł artykułu

Optymalizacja metody oznaczania chromu w żywności techniką ICP-AES

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
EN
Optimalization method for determination in food by ICP-AES
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
38
Opis fizyczny
s.149-156,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
  • Dział Monitoringu Żywności i Ochrony Środowiska, Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego, ul.Jubilerska 4, 04-190 Warszawa
autor
Bibliografia
Uwagi
Rekord w opracowaniu
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-0727def8-3bd9-4d9b-b026-3547a4147e01
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.