PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2001 | 38 |

Tytuł artykułu

Optymalizacja metody oznaczania chromu w żywności techniką ICP-AES

Warianty tytułu

EN
Optimalization method for determination in food by ICP-AES

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

38

Opis fizyczny

s.149-156,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Dział Monitoringu Żywności i Ochrony Środowiska, Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego, ul.Jubilerska 4, 04-190 Warszawa
autor

Bibliografia

Uwagi

Rekord w opracowaniu

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-0727def8-3bd9-4d9b-b026-3547a4147e01
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.