Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej w Krakowie. Hodowla i Biologia Zwierząt
2001
|
36
|
Tytuł artykułu
Wpływ składu tkankowego i przyjętej klasyfikacji na wartość tusz wieprzowych i przychody producentów trzody chlewnej
Autorzy
Rudy M.
,
Znamirowska A.
Warianty tytułu
EN
Effect of tissue composition and adopted classification on the value of pig carcasses and the receipts obtained by pig breeders
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
produkcja zwierzeca
trzoda chlewna
tusze wieprzowe
miesnosc
sklad tkankowy
klasyfikacja tusz
klasyfikacja EUROP
klasy jakosci
masa przedubojowa
zywiec wieprzowy
ceny skupu
wartosc handlowa
producenci
przychody
Wydawca
-
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej w Krakowie. Hodowla i Biologia Zwierząt
Rocznik
2001
Tom
36
Opis fizyczny
s.13-27,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Rudy M.
Katedra Przetwórstwa i Towaroznawstwa Rolniczego, Wydział Ekonomii w Rzeszowie, Akademia Rolnicza w Krakowie, ul.Ćwiklińskiej 2, 35-601 Rzeszów
autor
Znamirowska A.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-062e8f46-c0dc-4a72-bc76-bd568ab37e56
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.