PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2001 | 36 |
Tytuł artykułu

Wpływ składu tkankowego i przyjętej klasyfikacji na wartość tusz wieprzowych i przychody producentów trzody chlewnej

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
EN
Effect of tissue composition and adopted classification on the value of pig carcasses and the receipts obtained by pig breeders
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Wydawca
-
Rocznik
Tom
36
Opis fizyczny
s.13-27,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
  • Katedra Przetwórstwa i Towaroznawstwa Rolniczego, Wydział Ekonomii w Rzeszowie, Akademia Rolnicza w Krakowie, ul.Ćwiklińskiej 2, 35-601 Rzeszów
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-062e8f46-c0dc-4a72-bc76-bd568ab37e56
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.