PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2001 | 36 |

Tytuł artykułu

Wpływ składu tkankowego i przyjętej klasyfikacji na wartość tusz wieprzowych i przychody producentów trzody chlewnej

Warianty tytułu

EN
Effect of tissue composition and adopted classification on the value of pig carcasses and the receipts obtained by pig breeders

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Wydawca

-

Rocznik

Tom

36

Opis fizyczny

s.13-27,rys.,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Katedra Przetwórstwa i Towaroznawstwa Rolniczego, Wydział Ekonomii w Rzeszowie, Akademia Rolnicza w Krakowie, ul.Ćwiklińskiej 2, 35-601 Rzeszów

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-062e8f46-c0dc-4a72-bc76-bd568ab37e56
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.