Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Żywność Nauka Technologia Jakość
2018
|
25
|
3
|
Tytuł artykułu
Metoda sous-vide jako alternatywa dla tradycyjnych metod gotowania warzyw kapustnych w kontekście ograniczania strat zawartości składników odżywczych i błonnika pokarmowego
Autorzy
Florkiewicz A.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
EN
Sous-vide method as alternative to traditional cooking of cruciferous vegetables in the context of reducing losses of nutrients and dietary fibre
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
warzywa kapustne
gotowanie
technologia sous vide
skladniki odzywcze
blonnik pokarmowy
ograniczanie strat
Wydawca
-
Czasopismo
Żywność Nauka Technologia Jakość
Rocznik
2018
Tom
25
Numer
3
Opis fizyczny
s.45-57,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Florkiewicz A.
Katedra Analizy i Oceny Jakości Żywności, Wydzial Technologii Żywności, Uniwersytet Rolniczy w Krakowie, ul.Balicka 122, 30-149 Kraków
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.15193/ZNTJ/2018/116/245
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-060348c0-8f78-4ddd-aee2-a694b042c494
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.