PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2018 | 25 | 3 |
Tytuł artykułu

Metoda sous-vide jako alternatywa dla tradycyjnych metod gotowania warzyw kapustnych w kontekście ograniczania strat zawartości składników odżywczych i błonnika pokarmowego

Autorzy
Treść / Zawartość
Warianty tytułu
EN
Sous-vide method as alternative to traditional cooking of cruciferous vegetables in the context of reducing losses of nutrients and dietary fibre
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Wydawca
-
Rocznik
Tom
25
Numer
3
Opis fizyczny
s.45-57,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
  • Katedra Analizy i Oceny Jakości Żywności, Wydzial Technologii Żywności, Uniwersytet Rolniczy w Krakowie, ul.Balicka 122, 30-149 Kraków
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-060348c0-8f78-4ddd-aee2-a694b042c494
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.