PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2014 | 1 |
Tytuł artykułu

Procesy hydrolityczne frakcji tłuszczowej mąk z nasion roślin oleistych

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
EN
Hydrolytic changes in lipid fraction of oilseeds flours
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Wydawca
-
Rocznik
Numer
1
Opis fizyczny
s.104-110,rys.,tab,bibliogr.
Twórcy
autor
  • Katedra Towaroznawstwa Żywności, Wydział Towaroznawstwa, Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu, al.Niepodległości 10, 61-875 Poznań
autor
  • Katedra Towaroznawstwa Żywności, Wydział Towaroznawstwa, Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu, al.Niepodległości 10, 61-875 Poznań
  • Katedra Towaroznawstwa Żywności, Wydział Towaroznawstwa, Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu, al.Niepodległości 10, 61-875 Poznań
autor
  • Katedra Towaroznawstwa Żywności, Wydział Towaroznawstwa, Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu, al.Niepodległości 10, 61-875 Poznań
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-055928ba-6c53-48d7-9bfa-3b34ba415900
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.