Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Towaroznawcze Problemy Jakości. Polskie Towarzystwo Towaroznawcze
2014
|
1
|
Tytuł artykułu
Procesy hydrolityczne frakcji tłuszczowej mąk z nasion roślin oleistych
Autorzy
Samotyja U.
,
Kowalczak P.
,
Lewandowska M.
,
Musielak J.
Warianty tytułu
EN
Hydrolytic changes in lipid fraction of oilseeds flours
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
rosliny oleiste
maka
maka z nasion roslin oleistych
trwalosc przechowalnicza
jelczenie
frakcje tluszczowe
wlasciwosci hydrolityczne
Wydawca
-
Czasopismo
Towaroznawcze Problemy Jakości. Polskie Towarzystwo Towaroznawcze
Rocznik
2014
Numer
1
Opis fizyczny
s.104-110,rys.,tab,bibliogr.
Twórcy
autor
Samotyja U.
Katedra Towaroznawstwa Żywności, Wydział Towaroznawstwa, Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu, al.Niepodległości 10, 61-875 Poznań
autor
Kowalczak P.
Katedra Towaroznawstwa Żywności, Wydział Towaroznawstwa, Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu, al.Niepodległości 10, 61-875 Poznań
autor
Lewandowska M.
Katedra Towaroznawstwa Żywności, Wydział Towaroznawstwa, Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu, al.Niepodległości 10, 61-875 Poznań
autor
Musielak J.
Katedra Towaroznawstwa Żywności, Wydział Towaroznawstwa, Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu, al.Niepodległości 10, 61-875 Poznań
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-055928ba-6c53-48d7-9bfa-3b34ba415900
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.