Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Biuletyn Producenta Pieczarek - Pieczarki
2014
|
42
|
1
|
Tytuł artykułu
Czynniki wpływające na występowanie miękkiej zgnilizny bakteryjnej pieczarek
Autorzy
Pudelko K.
Warianty tytułu
EN
Factors influencing the occurence of bacterial soft rot
RU
Faktory sposobstvuyushhie vystuplenii myagkoj bakterial'noj gnili shampin'onov
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
pieczarki
choroby grzybowe
miekka zgnilizna bakteryjna
wystepowanie
objawy chorobowe
owocniki
przechowywanie zywnosci
straty
rozwoj choroby
Wydawca
-
Czasopismo
Biuletyn Producenta Pieczarek - Pieczarki
Rocznik
2014
Tom
42
Numer
1
Opis fizyczny
s.54-56,fot.
Twórcy
autor
Pudelko K.
Katedra Biochemii i Biotechnologii, Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Poznań
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-05004717-496e-41f7-9bb0-23d7193bf398
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.