PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2011 | 10 |
Tytuł artykułu

Tradycja i nauka mleczarska. Mleczne produkty fermentowane – kefir i kumys

Autorzy
Treść / Zawartość
Warianty tytułu
EN
Dairy tradition and science. Fermented milks – kefir and kumys
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Numer
10
Opis fizyczny
s.4-12,rys.,tab.,fot.
Twórcy
autor
Bibliografia
Uwagi
Rekord w opracowaniu
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-04c79026-be89-4bad-b054-f8672fdefc7b
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.