PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1985 | 21, Suppl.B |
Tytuł artykułu

Antagonistyczne właściwości kultur Lactobacillus i ich wykorzystanie w produkcji jogurtu

Autorzy
Treść / Zawartość
Warianty tytułu
EN
Antagonistic properties of Lactobacillus cultures and their utilization in yogurt production
RU
Antagonisticheskie svojjstva kul'tur Lactobacillus i ikh ispol'zovanie v proizvodstve jjogurta
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
RU
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Opis fizyczny
s.1-54,rys.,tab.,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
  • Instytut Inżynierii i Biotechnologii Żywności, Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie, Olsztyn
  • Instytut Przemysłu Mleczarskiego w Warszawie, Oddział w Olsztynie, Olsztyn
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-04b808ff-341e-4f94-8dfa-157734e835f2
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.