Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Acta Academiae Agriculturae ac Technicae Olstenensis. Technologia Alimentorum
1985
|
21, Suppl.B
|
Tytuł artykułu
Antagonistyczne właściwości kultur Lactobacillus i ich wykorzystanie w produkcji jogurtu
Autorzy
Bielecka M.
Warianty tytułu
EN
Antagonistic properties of Lactobacillus cultures and their utilization in yogurt production
RU
Antagonisticheskie svojjstva kul'tur Lactobacillus i ikh ispol'zovanie v proizvodstve jjogurta
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
RU
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Academiae Agriculturae ac Technicae Olstenensis. Technologia Alimentorum
Rocznik
1985
Tom
21, Suppl.B
Opis fizyczny
s.1-54,rys.,tab.,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
Bielecka M.
Instytut Inżynierii i Biotechnologii Żywności, Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie, Olsztyn
Instytut Przemysłu Mleczarskiego w Warszawie, Oddział w Olsztynie, Olsztyn
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-04b808ff-341e-4f94-8dfa-157734e835f2
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.