Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
1987
|
38
|
6
|
Tytuł artykułu
Wykorzystanie nowych źródeł białka w żywieniu człowieka
Autorzy
Zalewski S.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
EN
Utilization of new protein sources in human nutrition
RU
Ispolehovanie novykh istochnikov belkov dlja nitanija cheloveka
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
bialko
zywienie czlowieka
wykorzystanie bialka
zrodla bialka
zagrozenia
klasyfikacja
preparaty bialkowe
bialko sojowe
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
Rocznik
1987
Tom
38
Numer
6
Opis fizyczny
s.463-470,rys.,tab.bibliogr.
Twórcy
autor
Zalewski S.
Zakład Technologii Gastronomicznej, Instytut Żywienia Człowieka, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie - Akademia Rolnicza, ul.Nowoursynowska 166, 02-766 Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-049a2487-be54-4d2d-8c26-e2fd8828d0cc
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.