PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1987 | 38 | 6 |
Tytuł artykułu

Wykorzystanie nowych źródeł białka w żywieniu człowieka

Autorzy
Treść / Zawartość
Warianty tytułu
EN
Utilization of new protein sources in human nutrition
RU
Ispolehovanie novykh istochnikov belkov dlja nitanija cheloveka
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Wydawca
-
Rocznik
Tom
38
Numer
6
Opis fizyczny
s.463-470,rys.,tab.bibliogr.
Twórcy
autor
  • Zakład Technologii Gastronomicznej, Instytut Żywienia Człowieka, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie - Akademia Rolnicza, ul.Nowoursynowska 166, 02-766 Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-049a2487-be54-4d2d-8c26-e2fd8828d0cc
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.