PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1987 | 38 | 6 |

Tytuł artykułu

Wykorzystanie nowych źródeł białka w żywieniu człowieka

Autorzy

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

EN
Utilization of new protein sources in human nutrition
RU
Ispolehovanie novykh istochnikov belkov dlja nitanija cheloveka

Języki publikacji

PL

Abstrakty

Wydawca

-

Rocznik

Tom

38

Numer

6

Opis fizyczny

s.463-470,rys.,tab.bibliogr.

Twórcy

autor
  • Zakład Technologii Gastronomicznej, Instytut Żywienia Człowieka, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie - Akademia Rolnicza, ul.Nowoursynowska 166, 02-766 Warszawa

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-049a2487-be54-4d2d-8c26-e2fd8828d0cc
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.