Czasopismo
Tytuł artykułu
Autorzy
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Warianty tytułu
Comparison of the suitability of meals obtained from traditional and yellow rapeseed for production of protein preparations
Języki publikacji
Abstrakty
Słowa kluczowe
Wydawca
Czasopismo
Rocznik
Tom
Numer
Opis fizyczny
s.551-561,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
- Katedra Technologii Zbóż, Nasion Oleistych i Koncentratów Spożywczych, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Warszawa
autor
- Katedra Technologii Zbóż, Nasion Oleistych i Koncentratów Spożywczych, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Warszawa
autor
- Katedra Technologii Zbóż, Nasion Oleistych i Koncentratów Spożywczych, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Warszawa
autor
- Katedra Technologii Zbóż, Nasion Oleistych i Koncentratów Spożywczych, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Warszawa
Bibliografia
Uwagi
PL
Rekord w opracowaniu
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-045c6a29-b8af-4d32-9156-1a875d579ca9