Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Rośliny Oleiste - Oilseed Crops
1999
|
20
|
2
|
Tytuł artykułu
Porównanie przydatności śruty z tradycyjnej i żółtej odmiany rzepaku do otrzymywania preparatów białkowych
Autorzy
Dluzewska E.
,
Zylka I.
,
Maszewska M.
,
Krygier K.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
EN
Comparison of the suitability of meals obtained from traditional and yellow rapeseed for production of protein preparations
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Rośliny Oleiste - Oilseed Crops
Rocznik
1999
Tom
20
Numer
2
Opis fizyczny
s.551-561,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Dluzewska E.
Katedra Technologii Zbóż, Nasion Oleistych i Koncentratów Spożywczych, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Warszawa
autor
Zylka I.
Katedra Technologii Zbóż, Nasion Oleistych i Koncentratów Spożywczych, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Warszawa
autor
Maszewska M.
Katedra Technologii Zbóż, Nasion Oleistych i Koncentratów Spożywczych, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Warszawa
autor
Krygier K.
Katedra Technologii Zbóż, Nasion Oleistych i Koncentratów Spożywczych, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Warszawa
Bibliografia
Uwagi
PL
Rekord w opracowaniu
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-045c6a29-b8af-4d32-9156-1a875d579ca9
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.