PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2015 | 30 | 2 |
Tytuł artykułu

Effect of the expanding process on the content of phenolic compounds in expanded grains

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
PL
Wpływ procesu ekspandowania na zawartość związków fenolowych w poppingu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
30
Numer
2
Opis fizyczny
p.159-172,fig.,ref.
Twórcy
autor
  • Chair of Food Plant Chemistry and Processing, Faculty of Food Siences, University of Warmia and Mazury in Olsztyn, Pl.Cieszynski 1, 10-957 Olsztyn, Poland
  • Chair of Food Plant Chemistry and Processing, Faculty of Food Siences, University of Warmia and Mazury in Olsztyn, Olsztyn, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-0413a171-0e27-478d-b93d-94a210bdcf76
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.