Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Naukowe Zootechniki
1989
|
16
|
2
|
Tytuł artykułu
Zmiany w zawartości składników pokarmowych i wartości energetycznej kukurydzy kiszonkowej w okresie dojrzewania
Autorzy
Ostrowski R.
,
Wieczorek Z.
,
Wawrzynczak S.
,
Daczewska M.
,
Konopka S.
Warianty tytułu
EN
Changes in the level of nutrients and energy value in the silage corn during its growth
DE
Anderungen des Gehaltes an Nahrstoffen und des Energiewertes im Silomais in der Reifezeit
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
DE
RU
Słowa kluczowe
PL
kukurydza
uprawa na kiszonke
zbior
fazy dojrzalosci
zawartosc skladnikow pokarmowych
zawartosc suchej masy
zawartosc bialka
zawartosc wlokna surowego
zmiany zawartosci
wartosc energetyczna
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Naukowe Zootechniki
Rocznik
1989
Tom
16
Numer
2
Opis fizyczny
s.135-145,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Ostrowski R.
Zootechniczny Zakład Doświadczalny w Pawłowicach, Instytut Zootechniki, 64-122 Pawłowice
autor
Wieczorek Z.
Zakład Przemysłowych Metod Produkcji Zwierzęcej, Instytut Zootechniki, Balice k. Krakowa
autor
Wawrzynczak S.
Zakład Przemysłowych Metod Produkcji Zwierzęcej, Instytut Zootechniki, Balice k. Krakowa
autor
Daczewska M.
Zootechniczny Zakład Doświadczalny w Pawłowicach, Instytut Zootechniki, 64-122 Pawłowice
autor
Konopka S.
Zootechniczny Zakład Doświadczalny w Pawłowicach, Instytut Zootechniki, 64-122 Pawłowice
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-03eb58a7-a453-423f-8176-6c494f2f6dcd
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.