PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1989 | 16 | 2 |

Tytuł artykułu

Zmiany w zawartości składników pokarmowych i wartości energetycznej kukurydzy kiszonkowej w okresie dojrzewania

Warianty tytułu

EN
Changes in the level of nutrients and energy value in the silage corn during its growth
DE
Anderungen des Gehaltes an Nahrstoffen und des Energiewertes im Silomais in der Reifezeit

Języki publikacji

PL

Abstrakty

EN
DE
RU

Wydawca

-

Rocznik

Tom

16

Numer

2

Opis fizyczny

s.135-145,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Zootechniczny Zakład Doświadczalny w Pawłowicach, Instytut Zootechniki, 64-122 Pawłowice
autor
  • Zakład Przemysłowych Metod Produkcji Zwierzęcej, Instytut Zootechniki, Balice k. Krakowa
  • Zakład Przemysłowych Metod Produkcji Zwierzęcej, Instytut Zootechniki, Balice k. Krakowa
autor
  • Zootechniczny Zakład Doświadczalny w Pawłowicach, Instytut Zootechniki, 64-122 Pawłowice
autor
  • Zootechniczny Zakład Doświadczalny w Pawłowicach, Instytut Zootechniki, 64-122 Pawłowice

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-03eb58a7-a453-423f-8176-6c494f2f6dcd
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.