PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1989 | 15(39) | 1 |
Tytuł artykułu

Effect of heat treatment on microbiological and keeping quality of milk stored at 4°C±2°C

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
PL
Wpływ obróbki termicznej mleka na jego jakość mikrobiologiczną i trwałość podczas przechowywania w temp. 4°C±2°C
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
Numer
1
Opis fizyczny
p.25-34,fig.,ref.
Twórcy
autor
  • Department of Protein and Fat Products, Warsaw Agricultural University, Warsaw, Poland
autor
  • Department of Protein and Fat Products, Warsaw Agricultural University, Warsaw, Poland
  • Department of Protein and Fat Products, Warsaw Agricultural University, Warsaw, Poland
autor
  • Department of Protein and Fat Products, Warsaw Agricultural University, Warsaw, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-03baa205-4f82-4914-a728-163299569ff8
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.