Warianty tytułu
The consumer of bakery products and his needs
Języki publikacji
Abstrakty
Przedstawiono zmieniające się warunki działań w branży piekarskiej. Zwrócono również uwagę na zmiany w produkcji piekarskiej, dostosowywanie jej do zróżnicowanych wymagań konsumentów. Podano również zmiany w podejściu do jakości produktów.
Changeable coditions in bakery trade are shown in the article. Changes in bakery production and its adjustment to consumer needs is also described. A new attitude towards product quality is mentioned.
Słowa kluczowe
Wydawca
Rocznik
Tom
Numer
Opis fizyczny
s.59-63,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
- Akademia Ekonomiczna we Wrocławiu, Wrocław
Bibliografia
- Ambroziak Z., Piesiewicz H., Wesołowski B. (1999): Integracja polskiego piekarstwa z rynkiem wewnętrznym Unii Europejskiej. Przegląd Piekarski i Cukierniczy nr 9.
- Kowrygo B., Górska H. (1997): Spożycie przetworów zbożowych w różnych typach gospodarstw domowych. Przegląd Piekarski i Cukierniczy nr 6.
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-036987a4-eb9d-4578-acd5-8cb4d46eace8