PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2001 | 03 | 3 |

Tytuł artykułu

Konsument pieczywa j jego wymagania

Autorzy

Warianty tytułu

EN
The consumer of bakery products and his needs

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
Przedstawiono zmieniające się warunki działań w branży piekarskiej. Zwrócono również uwagę na zmiany w produkcji piekarskiej, dostosowywanie jej do zróżnicowanych wymagań konsumentów. Podano również zmiany w podejściu do jakości produktów.
EN
Changeable coditions in bakery trade are shown in the article. Changes in bakery production and its adjustment to consumer needs is also described. A new attitude towards product quality is mentioned.

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

03

Numer

3

Opis fizyczny

s.59-63,rys.,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Akademia Ekonomiczna we Wrocławiu, Wrocław

Bibliografia

  • Ambroziak Z., Piesiewicz H., Wesołowski B. (1999): Integracja polskiego piekarstwa z rynkiem wewnętrznym Unii Europejskiej. Przegląd Piekarski i Cukierniczy nr 9.
  • Kowrygo B., Górska H. (1997): Spożycie przetworów zbożowych w różnych typach gospodarstw domowych. Przegląd Piekarski i Cukierniczy nr 6.

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-036987a4-eb9d-4578-acd5-8cb4d46eace8
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.