PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2014 | 454 |
Tytuł artykułu

Strawność skrobi w mące z nasion roślin strączkowych oraz skrobi wyizolowanej a ich właściwosci fizykochemiczne

Autorzy
Treść / Zawartość
Warianty tytułu
EN
Digestability of starch in flour from legume seeds nad of isolated starch and their physicochemical properties
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Wydawca
-
Rocznik
Numer
454
Opis fizyczny
s.1-143,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
  • Katedra Biotechnologii, Mikrobiologii i Oceny Żywności, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, ul.Nowoursynowska 159, 02-776 Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-035ab83f-74c7-4fbb-a724-64fe5f5e591a
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.