Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Rozprawy Naukowe i Monografie. Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
2014
|
454
|
Tytuł artykułu
Strawność skrobi w mące z nasion roślin strączkowych oraz skrobi wyizolowanej a ich właściwosci fizykochemiczne
Autorzy
Piecyk M.
Warianty tytułu
EN
Digestability of starch in flour from legume seeds nad of isolated starch and their physicochemical properties
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
rosliny straczkowe
nasiona straczkowe
maka z nasion roslin straczkowych
skrobia
skrobia modyfikowana
strawnosc
wlasciwosci fizykochemiczne
Wydawca
-
Czasopismo
Rozprawy Naukowe i Monografie. Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
Rocznik
2014
Numer
454
Opis fizyczny
s.1-143,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Piecyk M.
Katedra Biotechnologii, Mikrobiologii i Oceny Żywności, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, ul.Nowoursynowska 159, 02-776 Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-035ab83f-74c7-4fbb-a724-64fe5f5e591a
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.