PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2015 | 48 | 4 |
Tytuł artykułu

Ocena częstości spożycia ryb oraz wiedzy konsumentów dotyczącej roli białka ryb w żywieniu człowieka

Autorzy
Treść / Zawartość
Warianty tytułu
EN
Evaluation of consumers' knowledge on the role of fi sh proteins in humans' nutrition
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
48
Numer
4
Opis fizyczny
s.736-742,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
  • Katedra Towaroznawstwa i Zarządzania Jakością, Akademia Morska w Gdyni, Gdynia
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-033888db-b7bf-4e97-b6d8-2a088b812c3f
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.