PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1972 | 23 | 6 |

Tytuł artykułu

Badania biologiczne wartości żywieniowej tłuszczów jadalnych Część III. Wpływ wybranych tłuszczów na zmiany morfologiczne różnych narządów

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

EN
Biological investigations on the nutritional value of edible fats Part III. The effect of selected fats on morphological changes in various organs

Języki publikacji

PL

Abstrakty

RU
EN

Wydawca

-

Rocznik

Tom

23

Numer

6

Opis fizyczny

s.685-694,rys.,tab.,fot.,bibliogr.

Twórcy

  • Zakład Fizjologii i Biochemii Żywienia, Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie, Warszawa
  • Zakład Fizjologii i Biochemii Żywienia, Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie, Warszawa
autor
  • Zakład Fizjologii i Biochemii Żywienia, Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie, Warszawa

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-02f963ce-a91f-47dd-8730-97641bb57d41
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.