PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1972 | 23 | 6 |
Tytuł artykułu

Badania biologiczne wartości żywieniowej tłuszczów jadalnych Część III. Wpływ wybranych tłuszczów na zmiany morfologiczne różnych narządów

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
EN
Biological investigations on the nutritional value of edible fats Part III. The effect of selected fats on morphological changes in various organs
Języki publikacji
PL
Abstrakty
RU
EN
Wydawca
-
Rocznik
Tom
23
Numer
6
Opis fizyczny
s.685-694,rys.,tab.,fot.,bibliogr.
Twórcy
  • Zakład Fizjologii i Biochemii Żywienia, Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie, Warszawa
  • Zakład Fizjologii i Biochemii Żywienia, Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie, Warszawa
autor
  • Zakład Fizjologii i Biochemii Żywienia, Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-02f963ce-a91f-47dd-8730-97641bb57d41
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.