Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
1972
|
23
|
6
|
Tytuł artykułu
Badania biologiczne wartości żywieniowej tłuszczów jadalnych Część III. Wpływ wybranych tłuszczów na zmiany morfologiczne różnych narządów
Autorzy
Ziemlanski S.
,
Opuszynska T.
,
Krus S.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
EN
Biological investigations on the nutritional value of edible fats Part III. The effect of selected fats on morphological changes in various organs
Języki publikacji
PL
Abstrakty
RU
EN
Słowa kluczowe
PL
tluszcze jadalne
wartosc zywieniowa
badania biologiczne
cechy morfologiczne
szczury Wistar
odmiany roslin
olej rzepakowy
kwas erukowy
badania naukowe
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
Rocznik
1972
Tom
23
Numer
6
Opis fizyczny
s.685-694,rys.,tab.,fot.,bibliogr.
Twórcy
autor
Ziemlanski S.
Zakład Fizjologii i Biochemii Żywienia, Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie, Warszawa
autor
Opuszynska T.
Zakład Fizjologii i Biochemii Żywienia, Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie, Warszawa
autor
Krus S.
Zakład Fizjologii i Biochemii Żywienia, Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-02f963ce-a91f-47dd-8730-97641bb57d41
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.