PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2010 | 04 | 2 |
Tytuł artykułu

Nutritional and dietary value of gluten-free rolls enriched in amaranth flour

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
04
Numer
2
Opis fizyczny
p.126-130,ref.
Twórcy
autor
  • Department of Carbohydrate Technology, Agricultural University, Cracow, Poland
autor
  • Department of Carbohydrate Technology, Agricultural University, Cracow, Poland
autor
  • Department of Agricultural Chemistry, Agricultural University, Cracow, Poland
autor
  • Department of Carbohydrate Technology, Agricultural University, Cracow, Poland
autor
  • Department of Carbohydrate Technology, Agricultural University, Cracow, Poland
autor
  • Department of Carbohydrate Technology, Agricultural University, Cracow, Poland
autor
  • Department of Carbohydrate Technology, Agricultural University, Cracow, Poland
Bibliografia
Uwagi
rekord w opracowaniu
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-02df3e08-f13e-4979-b6a3-5fd754f2d545
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.