PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2010 | 04 | 2 |

Tytuł artykułu

Nutritional and dietary value of gluten-free rolls enriched in amaranth flour

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

04

Numer

2

Opis fizyczny

p.126-130,ref.

Twórcy

autor
  • Department of Carbohydrate Technology, Agricultural University, Cracow, Poland
autor
  • Department of Carbohydrate Technology, Agricultural University, Cracow, Poland
autor
  • Department of Agricultural Chemistry, Agricultural University, Cracow, Poland
autor
  • Department of Carbohydrate Technology, Agricultural University, Cracow, Poland
autor
  • Department of Carbohydrate Technology, Agricultural University, Cracow, Poland
autor
  • Department of Carbohydrate Technology, Agricultural University, Cracow, Poland
autor
  • Department of Carbohydrate Technology, Agricultural University, Cracow, Poland

Bibliografia

Uwagi

rekord w opracowaniu

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-02df3e08-f13e-4979-b6a3-5fd754f2d545
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.