Warianty tytułu
Assesment of physico-chemical stability of beer
Języki publikacji
Abstrakty
Słowa kluczowe
Wydawca
Czasopismo
Rocznik
Tom
Numer
Opis fizyczny
s.4,6,8,10,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
- Katedra Technologii Fermentacji i Zbóż, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, ul.Chełmońskiego 37, 51-630 Wrocław
autor
- Katedra Technologii Fermentacji i Zbóż, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, ul.Chełmońskiego 37, 51-630 Wrocław
autor
- Katedra Technologii Fermentacji i Zbóż, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, ul.Chełmońskiego 37, 51-630 Wrocław
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-028074e8-fc68-4e3a-a404-62bac35aeae4