PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2020 | 64 | 07-08 |
Tytuł artykułu

Ocena trwałości fizykochemicznej piwa

Warianty tytułu
EN
Assesment of physico-chemical stability of beer
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
Wydawca
-
Rocznik
Tom
64
Numer
Opis fizyczny
s.4,6,8,10,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
  • Katedra Technologii Fermentacji i Zbóż, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, ul.Chełmońskiego 37, 51-630 Wrocław
  • Katedra Technologii Fermentacji i Zbóż, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, ul.Chełmońskiego 37, 51-630 Wrocław
autor
  • Katedra Technologii Fermentacji i Zbóż, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, ul.Chełmońskiego 37, 51-630 Wrocław
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-028074e8-fc68-4e3a-a404-62bac35aeae4
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.