PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2016 | 01 |
Tytuł artykułu

Chemiczne aspekty higieny żywności - cz.14. Nanotechnologie i nanocząsteczki w żywności - zagrożenie zdrowia konsumentów w XXI wieku?

Autorzy
Treść / Zawartość
Warianty tytułu
EN
Chemical aspects of food hygiene - part 14. Nanotechnologies and nanoparticles in food - a threat to 21st-century consumer health?
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Numer
01
Opis fizyczny
s.32-37,fot.,bibliogr.
Twórcy
  • Katedra Towaroznawstwa i Badań Żywności, Wydział Nauki o Żywności, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Olsztyn
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-02757f38-348e-4244-984a-7157e7415b32
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.