PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2018 | 18 | 1 |
Tytuł artykułu

Meat quality of poulards obtained from three conserved breeds of hens

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
18
Numer
1
Opis fizyczny
p.261-280,ref.
Twórcy
autor
  • Department of Poultry Breeding, National Research Institute of Animal Production, 32-083 Balice n. Krakow, Poland
autor
  • Department of Poultry Breeding, National Research Institute of Animal Production, 32-083 Balice n. Krakow, Poland
autor
  • Department of Poultry Breeding, National Research Institute of Animal Production, 32-083 Balice n. Krakow, Poland
  • Department of Nutrition Physiology, National Research Institute of Animal Production, 32-083 Balice n. Krakow, Poland
autor
  • Department of Nutrition Physiology, National Research Institute of Animal Production, 32-083 Balice n. Krakow, Poland
  • 3Department of Economics and Corporate Finance, University of Agriculture in Krakow, Al. Mickiewicza 21, 31-120 Krakow, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-022fa845-caeb-4462-8f7e-6b521f9bba71
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.