Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Annals of Animal Science
2018
|
18
|
1
|
Tytuł artykułu
Meat quality of poulards obtained from three conserved breeds of hens
Autorzy
Obrzut J.
,
Krawczyk J.
,
Calik J.
,
Swiatkiewicz S.
,
Pietras M.
,
Utnik-Banas K.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Annals of Animal Science
Rocznik
2018
Tom
18
Numer
1
Opis fizyczny
p.261-280,ref.
Twórcy
autor
Obrzut J.
Department of Poultry Breeding, National Research Institute of Animal Production, 32-083 Balice n. Krakow, Poland
autor
Krawczyk J.
Department of Poultry Breeding, National Research Institute of Animal Production, 32-083 Balice n. Krakow, Poland
autor
Calik J.
Department of Poultry Breeding, National Research Institute of Animal Production, 32-083 Balice n. Krakow, Poland
autor
Swiatkiewicz S.
Department of Nutrition Physiology, National Research Institute of Animal Production, 32-083 Balice n. Krakow, Poland
autor
Pietras M.
Department of Nutrition Physiology, National Research Institute of Animal Production, 32-083 Balice n. Krakow, Poland
autor
Utnik-Banas K.
3Department of Economics and Corporate Finance, University of Agriculture in Krakow, Al. Mickiewicza 21, 31-120 Krakow, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.1515/aoas-2017-0034
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-022fa845-caeb-4462-8f7e-6b521f9bba71
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.