Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Herbalism
2018
|
1[4]
|
Tytuł artykułu
Wpływ temperatury wody i czasu parzenia na właściwości antyoksydacyjne naparów z nagietka lekarskiego (Calendula officinalis L.)
Autorzy
Krochmal-Marczak B.
,
Kieltyka-Dudasiewicz A.
Warianty tytułu
EN
Influence of water temperature and brewing time on the antioxidant properties of infusions from marigold (Calendula officinalis L.)
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Herbalism
Rocznik
2018
Numer
1[4]
Opis fizyczny
s.43-51,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Krochmal-Marczak B.
Zakład Produkcji i Bezpieczeństwa Żywności, Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa im.Stanisława Pigonia w Krośnie, ul.Dmochowskiego 12, 38-400 Krosno
Ogród Roślin i Surowców Kosmetycznych, Centrum Innowacji Badań i Nauki, ul.Tarasowa 4/96, 20-918 Lublin
autor
Kieltyka-Dudasiewicz A.
Ogród Roślin i Surowców Kosmetycznych, Centrum Innowacji Badań i Nauki, ul.Tarasowa 4/96, 20-918 Lublin
Katedra Technologii Produkcji Roślinnej i Towaroznawstwa, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, ul.Akademicka 15, 20-950 Lublin
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-015d4715-d8cb-4d4e-8a6e-dc8961cdb052
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.