PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
Czasopismo
2018 | 1[4] |
Tytuł artykułu

Wpływ temperatury wody i czasu parzenia na właściwości antyoksydacyjne naparów z nagietka lekarskiego (Calendula officinalis L.)

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
EN
Influence of water temperature and brewing time on the antioxidant properties of infusions from marigold (Calendula officinalis L.)
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Rocznik
Numer
Opis fizyczny
s.43-51,tab.,bibliogr.
Twórcy
  • Zakład Produkcji i Bezpieczeństwa Żywności, Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa im.Stanisława Pigonia w Krośnie, ul.Dmochowskiego 12, 38-400 Krosno
  • Ogród Roślin i Surowców Kosmetycznych, Centrum Innowacji Badań i Nauki, ul.Tarasowa 4/96, 20-918 Lublin
  • Ogród Roślin i Surowców Kosmetycznych, Centrum Innowacji Badań i Nauki, ul.Tarasowa 4/96, 20-918 Lublin
  • Katedra Technologii Produkcji Roślinnej i Towaroznawstwa, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, ul.Akademicka 15, 20-950 Lublin
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-015d4715-d8cb-4d4e-8a6e-dc8961cdb052
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.