PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników

Czasopismo

2018 | 1[4] |

Tytuł artykułu

Wpływ temperatury wody i czasu parzenia na właściwości antyoksydacyjne naparów z nagietka lekarskiego (Calendula officinalis L.)

Warianty tytułu

EN
Influence of water temperature and brewing time on the antioxidant properties of infusions from marigold (Calendula officinalis L.)

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Czasopismo

Rocznik

Numer

Opis fizyczny

s.43-51,tab.,bibliogr.

Twórcy

  • Zakład Produkcji i Bezpieczeństwa Żywności, Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa im.Stanisława Pigonia w Krośnie, ul.Dmochowskiego 12, 38-400 Krosno
  • Ogród Roślin i Surowców Kosmetycznych, Centrum Innowacji Badań i Nauki, ul.Tarasowa 4/96, 20-918 Lublin
  • Ogród Roślin i Surowców Kosmetycznych, Centrum Innowacji Badań i Nauki, ul.Tarasowa 4/96, 20-918 Lublin
  • Katedra Technologii Produkcji Roślinnej i Towaroznawstwa, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, ul.Akademicka 15, 20-950 Lublin

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-015d4715-d8cb-4d4e-8a6e-dc8961cdb052
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.