PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2011 | 558 |
Tytuł artykułu

Wpływ parametrów ekstruzji na cechy jakościowe błyskawicznych makaronów pełnoziarnistych

Autorzy
Treść / Zawartość
Warianty tytułu
EN
Influence of extrusion-cooking parameters on quality of wholewheat precooked pasta products
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
558
Opis fizyczny
s.287-300,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Bibliografia
Uwagi
PL
Rekord w opracowaniu
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-00f81020-ec5f-45cd-b9d2-838ae5ec8560
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.