Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Żywność Nauka Technologia Jakość. Suplement
2003
|
10
|
4
|
Tytuł artykułu
Wpływ przypraw na trwałość masła
Autorzy
Jasinska M.
,
Wasik K.
Warianty tytułu
EN
The effect of spices on the quality factors and stability of butter
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Żywność Nauka Technologia Jakość. Suplement
Rocznik
2003
Tom
10
Numer
4
Opis fizyczny
s.149-157,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Jasinska M.
Zakład Technologii Mleczarskiej, Akademia Rolnicza, ul. Papieża Pawła VI3, 71-459 Szczecin
autor
Wasik K.
Zakład Technologii Mleczarskiej, Akademia Rolnicza, ul. Papieża Pawła VI3, 71-459 Szczecin
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-0090069e-509d-462a-b6b3-7122afc5a813
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.