PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2003 | 10 | 4 |
Tytuł artykułu

Wpływ przypraw na trwałość masła

Autorzy
Warianty tytułu
EN
The effect of spices on the quality factors and stability of butter
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
10
Numer
4
Opis fizyczny
s.149-157,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
  • Zakład Technologii Mleczarskiej, Akademia Rolnicza, ul. Papieża Pawła VI3, 71-459 Szczecin
autor
  • Zakład Technologii Mleczarskiej, Akademia Rolnicza, ul. Papieża Pawła VI3, 71-459 Szczecin
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-0090069e-509d-462a-b6b3-7122afc5a813
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.