PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2003 | 10 | 4 |
Tytuł artykułu

Wpływ przypraw na trwałość masła

Autorzy
Treść / Zawartość
Warianty tytułu
EN
The effect of spices on the quality factors and stability of butter
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
10
Numer
4
Opis fizyczny
s.149-157,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
  • Zakład Technologii Mleczarskiej, Akademia Rolnicza, ul. Papieża Pawła VI3, 71-459 Szczecin
autor
  • Zakład Technologii Mleczarskiej, Akademia Rolnicza, ul. Papieża Pawła VI3, 71-459 Szczecin
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-0090069e-509d-462a-b6b3-7122afc5a813
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.