PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2003 | 10 | 4 |

Tytuł artykułu

Wpływ przypraw na trwałość masła

Autorzy

Warianty tytułu

EN
The effect of spices on the quality factors and stability of butter

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

10

Numer

4

Opis fizyczny

s.149-157,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Zakład Technologii Mleczarskiej, Akademia Rolnicza, ul. Papieża Pawła VI3, 71-459 Szczecin
autor
  • Zakład Technologii Mleczarskiej, Akademia Rolnicza, ul. Papieża Pawła VI3, 71-459 Szczecin

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-0090069e-509d-462a-b6b3-7122afc5a813
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.