PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2020 | 25 | 2 |

Tytuł artykułu

Effect of potato tuber biofortification with magnesium and the storage time on the content of nutrients

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

25

Numer

2

Opis fizyczny

p.687-700,fig.,ref.

Twórcy

  • Department of Microbiology and Food Technology, UTP University of Science and Technology in Bydgoszcz, Kaliskiego 7 str., 85-796 Bydgoszcz, Poland
autor
  • Department of Microbiology and Food Technology, UTP University of Science and Technology in Bydgoszcz, Bydgoszcz, Poland
autor
  • Department of Biology and Plant Protection, UTP University of Science and Technology in Bydgoszcz, Bydgoszcz, Poland
autor
  • Department of Agricultural Chemistry, UTP University of Science and Technology in Bydgoszcz, Bydgoszcz, Poland
autor
  • Department of Agricultural Chemistry, UTP University of Science and Technology in Bydgoszcz, Bydgoszcz, Poland

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-006af935-ce56-4814-99d5-853978af3ff4
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.