PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2020 | 25 | 2 |
Tytuł artykułu

Effect of potato tuber biofortification with magnesium and the storage time on the content of nutrients

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
25
Numer
2
Opis fizyczny
p.687-700,fig.,ref.
Twórcy
  • Department of Microbiology and Food Technology, UTP University of Science and Technology in Bydgoszcz, Kaliskiego 7 str., 85-796 Bydgoszcz, Poland
autor
  • Department of Microbiology and Food Technology, UTP University of Science and Technology in Bydgoszcz, Bydgoszcz, Poland
autor
  • Department of Biology and Plant Protection, UTP University of Science and Technology in Bydgoszcz, Bydgoszcz, Poland
autor
  • Department of Agricultural Chemistry, UTP University of Science and Technology in Bydgoszcz, Bydgoszcz, Poland
autor
  • Department of Agricultural Chemistry, UTP University of Science and Technology in Bydgoszcz, Bydgoszcz, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-006af935-ce56-4814-99d5-853978af3ff4
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.