Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Journal of Elementology
2020
|
25
|
2
|
Tytuł artykułu
Effect of potato tuber biofortification with magnesium and the storage time on the content of nutrients
Autorzy
Wszelaczynska E.
,
Poberezny J.
,
Lamparski R.
,
Kozera W.
,
Knapowski T.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Journal of Elementology
Rocznik
2020
Tom
25
Numer
2
Opis fizyczny
p.687-700,fig.,ref.
Twórcy
autor
Wszelaczynska E.
Department of Microbiology and Food Technology, UTP University of Science and Technology in Bydgoszcz, Kaliskiego 7 str., 85-796 Bydgoszcz, Poland
autor
Poberezny J.
Department of Microbiology and Food Technology, UTP University of Science and Technology in Bydgoszcz, Bydgoszcz, Poland
autor
Lamparski R.
Department of Biology and Plant Protection, UTP University of Science and Technology in Bydgoszcz, Bydgoszcz, Poland
autor
Kozera W.
Department of Agricultural Chemistry, UTP University of Science and Technology in Bydgoszcz, Bydgoszcz, Poland
autor
Knapowski T.
Department of Agricultural Chemistry, UTP University of Science and Technology in Bydgoszcz, Bydgoszcz, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.5601/jelem.2019.24.4.1880
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-006af935-ce56-4814-99d5-853978af3ff4
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.