PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1965 | 16 | 4 |
Tytuł artykułu

Wartość odżywcza żyta w porównaniu z pszenicą. Cz.II. Wpływ procesów technologicznych na wartość odżywczą produktów żytnich i pszennych w świetle ogólnych przesłanek żywieniowych

Autorzy
Treść / Zawartość
Warianty tytułu
RU
Pitatel'naja cennost' rzhi v sravnenii s pshenicejj. Chast' II. Vlijanie tekhnologicheskikh processov na pitatel'nuju cennost' rzhanykh i pshenichnykh produktov na fone obshchikh aspektov pitanija
EN
The nutritive value of rye as compared to wheat. Part II. The effect of industrial processing on the nutritive value of rye and wheat products in the light of general aspects of nutrition
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
RU
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
16
Numer
4
Opis fizyczny
s.421-427,bibliogr.
Twórcy
autor
  • Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-000d203a-a49e-41a9-b1a5-5c10dd2a3565
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.