PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1965 | 16 | 4 |

Tytuł artykułu

Wartość odżywcza żyta w porównaniu z pszenicą. Cz.II. Wpływ procesów technologicznych na wartość odżywczą produktów żytnich i pszennych w świetle ogólnych przesłanek żywieniowych

Autorzy

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

RU
Pitatel'naja cennost' rzhi v sravnenii s pshenicejj. Chast' II. Vlijanie tekhnologicheskikh processov na pitatel'nuju cennost' rzhanykh i pshenichnykh produktov na fone obshchikh aspektov pitanija
EN
The nutritive value of rye as compared to wheat. Part II. The effect of industrial processing on the nutritive value of rye and wheat products in the light of general aspects of nutrition

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
RU
EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

16

Numer

4

Opis fizyczny

s.421-427,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie, Warszawa

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-000d203a-a49e-41a9-b1a5-5c10dd2a3565
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.