Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Bezpieczeństwo i Higiena Żywności
Rocznik
2011
Tom
---
Numer
11
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
11
artykuł:
Zamiast kryzysem zajmujemy się rozliczeniami. Analiza bieżącej sytuacji gospodarczej
(
Piechocinski J.
)
artykuł:
Stawiając na eksport, pokonamy kryzys. Relacja z IX Kongresu Eksporterów Polskich
artykuł:
Przyszłością są integracja oraz systemy jakości
artykuł:
Nasz stały kierunek: żywność najwyższej jakości. Rozmowa ze Sławomirem Hardejem, prezesem Okręgowej Spółdzielni Mleczarskiej w Sokołowie Podlaskim
artykuł:
Wszyscy szukają maksymalnych oszczędności. Rozmowa z Wojciechem Rutkowskim, prezesem Krajowej Izby Gospodarczej "Przemysł Rozlewniczy"
(
Michalski W.
)
artykuł:
Praktyczne porady w walce z zagrożeniami. Konferencja szkoleniowa Biura Promocji Jakości
artykuł:
Jaka powinna być skuteczna reklamacja produktów żywnościowych?
(
Wojciechowski P.
)
artykuł:
Nowy zamiennik cukru wywoła rewolucję na rynku. Glikozydy stewiolowe nowym dodatkiem do żywności w UE
(
Sledz M.
,
Wiktor A.
,
Witrowa-Rajchert D.
)
artykuł:
UE traci dystans do światowej czołówki. Rozmowa z Łukaszem Dominiakiem, Dyrektorem Generalnym Krajowej Rady Drobiarstwa - Izby Gospodarczej
artykuł:
Dla nas klient to partner, któremu chcemy pomóc. Rozmowa z Tomaszem Niedzielskim, Kierownikiem Sprzedaży Grupy Idczak-Krotoski-Cichy
artykuł:
Pomagamy zminimalizować koszty działalności
(
Rogozinski A.
)
artykuł:
Branża musi zwiększać marże. Rozmowa z Maciejem Dudą, prezesem Polskiego Koncernu Mięsnego DUDA
(
Wojciechowski M.
)
artykuł:
Wysokie ceny żywności to globalny problem. Wnioski z najnowszego raportu BGŻ
artykuł:
Gwarantujemy wysoką jakość i niezawodne dostawy. Rozmowa z Bogdanem Woźniakiem, Zastępcą Prezesa Zarządu Spółdzielni Dostawców Mleka w Wieluniu
artykuł:
Suchy lód: bezpieczne i naturalne rozwiązanie. Rozmowa z Wojciechem Sikorą z firmy OCS
artykuł:
Sposobem na rozwój jest pogłębianie specjalizacji. Rozmowa z Bogusławem Miszczukiem, prezesem Grupy Sokołów S.A.
(
Michalski W.
)
artykuł:
Rosnące koszty stałe są wyzwaniem dla branży. Rozmowa z Ryszardem Pizior, Dyrektorem Działu Handlu i Marketingu Okręgowej Spółdzielni Mleczarskiej we Włoszczowie
artykuł:
Skupiamy uwagę na przemyśle spożywczym. Rozmowa z Leszkiem Sitkowskim, Dyrektorem Biura LRQA Polska
artykuł:
Dostarczamy potrzebną wiedzę. Rozmowa z Krzysztofem Jankowskim, Prezesem Zarządu TUV SUD Polska Sp. z o.o., oraz Mieczysławem Obiedzińskim, Manager Food Business Service TUV SUD Polska Sp. z o.o.
artykuł:
Partner w Twoim biznesie. Rozmowa z Andrzejem Żurkiem, Dyrektorem Sprzedaży Samochodów Dostawczych Mercedes-Benz Warszawa Sp. z o.o.
artykuł:
Idealne rozwiązanie dla przemysłu spożywczego. Nowy furgon Daily
(
Fersten M.
)
artykuł:
Branża często nie liczy kosztów produkcji. Rozmowa ze Stanisławem Cendrowskim, właścicielem firmy Result - Doradztwo w przetwórstwie mięsnym
artykuł:
Dynamiczne działania w duchu ścisłego partnerstwa. Rozmowa z Przemysławem Dzionkiem, Marketing and PR Manager, BSI Group Polska Sp. z o.o.
artykuł:
Pełny i bogaty smak sera pleśniowego. Rozmowa z Agnieszką Borowską, Zastępcą Dyrektora ds. handlu i marketingu Spółdzielni Mleczarskiej Lazur
artykuł:
Jak utworzyć grupę producentów rolnych?
(
Grenda P.
)
artykuł:
Branża mięsna: dobre perspektywy. Rynek mięsa w raporcie IERiGŻ
artykuł:
Nowa bezpieczna szansa dla konsumentów ryb
(
Bykowski P. J.
)
artykuł:
Wytwarzanie pary czystej. Eliminacja ryzyka zanieczyszczenia żywności
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.