Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny
Rocznik
2007
Tom
51
Numer
11
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
11
artykuł:
Surowiec dla przetwórstwa owocowego
(
Makosz E.
)
artykuł:
Unijne - i krajowe prawo w służbie bezpieczeństwa żywności
(
Oleksy K.
)
artykuł:
Widziane z Wiejskiej (63). Czy tzw. „pakiet Kluski" tym razem wejdzie w życie?
(
Pokrywka T.
)
artykuł:
Polowanie na firmy napojowe w Europie Centralno-Wschodniej
(
Bogacz A.
)
artykuł:
Ogólnopolska Konferencja Producentów Wód i Napojów
(
AB
)
artykuł:
"Możliwości wzrostu eksportu produktów spożywczych poprzez sklepy wielkopowierzchniowe"
(
Karwowska A.
)
artykuł:
Ceny skupu owoców i warzyw - październik 2007 r.
(
Strojewska I.
,
Smolenski T.
,
Stepka G.
)
artykuł:
Sytuacja na rynku koncentratu jabłkowego
(
Ozimek R.
)
artykuł:
eBronisze - alternatywny kanat dystrybucji żywności w Polsce
(
Szymanowski W.
)
artykuł:
Wpływ procesów przetwórczych na właściwości antyoksydacyjne owoców i warzyw
(
Czapski J.
)
artykuł:
Międzynarodowe Targi Wyrobów Spożywczych i Gastronomii Polagra-Food 2007
(
Karwowska A.
)
artykuł:
Stacja środków klarujących
(
Malek A.
)
artykuł:
Praktyczne problemy związane z wdrażaniem ELUREPGAP
(
Baklaj D.
)
artykuł:
Wpływ globalnej sieci żywności na zatrudnienie w sektorze żywności i napojów
(
Nosecka B.
,
Szczepaniak I.
)
artykuł:
Co nowego w świecie aromatów i dodatków do żywności - październik 2007 r.
artykuł:
Polskie wódki niedocenianą specjalnością eksportową
(
Lazarowicz A.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.