Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Cukiernictwo i Piekarstwo
Rocznik
2010
Tom
14
Numer
03
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
03
artykuł:
Pieczywo pszenne z dodatkiem skrobi opornej
(
Wojciechowicz A.
,
Gil Z.
)
artykuł:
Masa cygaretkowa, czyli jak efektownie ozdobić tort
(
Wawrzyniak B.
)
artykuł:
Poezja wnętrza
(
Stepien M.
)
artykuł:
Metody badania jakości mąki - cz.IV
(
Kot M.
)
artykuł:
Wszechstronny karmel
(
Baralkiewicz K.
,
Jablecka J.
)
artykuł:
Specjał z tradycjami
artykuł:
Villa w Gorlicach
artykuł:
Szybko i dokładnie - zintegrowany system do szybkiego pakowania przekąsek
artykuł:
Fizyka z kawowym aromatem
artykuł:
Pudding serowo-waniliowy
artykuł:
Żywność zafałszowana
(
Kot M.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.